نکاتی که در رابطه با فر اونوکس باید بدانید !
تاریخ انتشار: 99/09/18

نکاتی که در رابطه با فر اونوکس باید بدانید !

نکاتی که در رابطه با فر اونوکس باید بدانید !

-در اولین استفاده از دستگاه اطمینان حاصل کنید که داخل دستگاه و تمامی لوازم جانبی آن کاملاً تمیز باشند. سپس دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید بمدت 1 ساعت در حداکثر دما کار کند تا تمامی بوهای ناخوشایند ناشی از روغن‌های محافظ کارخانه از بین برود.
-در صورتی که  درب دستگاه باز شود، حتی اگر عملکرد “COOL” در حال اجرا باشد، عملکرد هیتر و فن بطور خودکار متوقف می شود.
-اگر دستگاه بمدت 15 دقیقه بدون استفاده بماند بطوری که هیچ عملکردی و یا حالت شستشوی اتوماتیکی انتخاب نشود، دستگاه بطور خودکار و برای حفظ انرژی به حالت STAND-BY می رود. برای خروج از این حالت کافیست تا کلید START/STOP را بفشارید.
-دمای عملکرد دستگاه در دمای اتاق بین +5°C و +40°C است.
-داخل فر به غذا نمک اضافه نکنید، ممکن است به این راحتی تمیز نشود.
 
آخرین سینی را هرگز در ارتفاع بالاتر از 160 سانتی‌متر قرار ندهید.

 

-بهتر است دستگاه را در دمایی حداقل 30-50°C  بالاتر از دمای مورد نیاز پخت باشد. زیرا در اثر باز شدن درب اثرات دما کم می‌شود.

-هنگام استفاده از عملکردهای grilling و roasting (بطور مثال poultry)، باید یک سینی زیر آن برای جمع‌آوری روغن اضافه قرار داده شود.

-از گریل و سینی های Unox استفاده کنید، و از انباشته کردن غذا روی آنها بپرهیزید، همچنین تلاش کنید غذا را یکنواخت روی آنها قرار دهید.

-به میزان ظرفیت فر برای قرار دادن غذا توجه کنید.

 

سنسور هسته

سنسور هسته اونوکس

-اندازه‌گیری دمای داخلی‌ترین قسمت محصول (اطمینان از پخت قسمت داخلی)
-تنظیم  دمایی که سنسور باید به آن برسد به عهده کاربر است و میزان درستی آن را تجربه مشخص می‌کند، زیرا این پارامتر به عوامل زیادی از جمله اندازه، طبیعت غذا و ... بستگی دارد.
-سنسور باید در درونی‌ترین قسمت محصول قرار بگیرد.
-اگر محصول موردنظر باریک است، سنسور را بصورت افقی داخل آن قرار دهید.
-درصورتی که چندین محصول را در فر قرار می دهید، سنسور را در کوچکترین محصول قرار دهید. پس از پخت آن را خارج کنید و سپس سنسور را در در بین محصولات باقی مانده، دوباره در کوچکترین محصول قرار دهید و سیکلپخت را دوباره و بر اساس آن تنظیم کنید. این کار را ادامه دهید تا پخت تمامی محصولات به پایان برسد.
 

-نوک سنسور بسیار داغ و تیز است از دست زدن به آن اجتناب کنید.

-قبل از خارج کردن سینی از فر، سنسور را از آن خارج کنید.

-هنگام خارج کردن سینی دقت کنید که کابل سنسور در مسیر قرار نداشته باشد.

 

در ادامه آیکن‌های دستگاه را بررسی می کنیم :

 

آیکن های فر اونوکس

 

برای فشردن کلیدهای روی کنترل پنل فقط و فقط از انگشت استفاده کنید و ابزارهایی مانند چنگال، چاقو و یا... را بکار نبرید.

دکمه های فر اونوکس

 

روش‌های استفاده از دستگاه

حالت دستی :

هریک از پارامترهای چرخه پخت توسط کابر تعیین می شود (هیچ مقداری در آن ذخیره نشده و هربار باید مقادیر وارد شوند):

-زمان پخت یا دمای هسته

-دمای محفظه فر یا دلتا T

-CLIMA.Lux (درصد بخار ورودی به بخار رها شده در محفظهSTEAM.Plus- DRY.Plus  )

-سرعت جریان هوا

حالت برنامه‌ریزی شده :

-امکان ذخیره سازی 99 چرخه مختلف پخت با نام دلخواه (تا 25 کاراکتر) برای استفاده متوالی

-امکان استفاده برای عملکردهای خاص (شستشو، “COOL” و ...)

-امکان استفاده برای برنامه‌های پخت از پیش تعیین شده

 

با اتصال برق دستگاه، کنترل پنل بصورت خودکار روشن می شود.

 

هر چرخه پخت شامل 10 گام است:

گام 1: پیش گرمایش اولیه (فقط برای حالت برنامه ریزی شده)

گام 2...10: ایجاد 9 مرحله پخت با استفاده از پارامترهای مختلف پخت.

توجه: لازم نیست همه 9 مرحله تعریف شود، برای هر پخت به تعداد نیاز تعریف کنید. دستگاه از مراحل تعریف نشده عبور می‌کند.

بطور مثال:

 

ارسال نظر

کاربر گرامی، برای ثبت نظر خود روی دکمه روبرو کلیک کنید

ثبت نظر