نکاتی که در رابطه با فر اونوکس باید بدانید !
-بهتر است دستگاه را در دمایی حداقل 30-50°C بالاتر از دمای مورد نیاز پخت باشد. زیرا در اثر باز شدن درب اثرات دما کم میشود.
-هنگام استفاده از عملکردهای grilling و roasting (بطور مثال poultry)، باید یک سینی زیر آن برای جمعآوری روغن اضافه قرار داده شود.
-از گریل و سینی های Unox استفاده کنید، و از انباشته کردن غذا روی آنها بپرهیزید، همچنین تلاش کنید غذا را یکنواخت روی آنها قرار دهید.
-به میزان ظرفیت فر برای قرار دادن غذا توجه کنید.
سنسور هسته
-نوک سنسور بسیار داغ و تیز است از دست زدن به آن اجتناب کنید.
-قبل از خارج کردن سینی از فر، سنسور را از آن خارج کنید.
-هنگام خارج کردن سینی دقت کنید که کابل سنسور در مسیر قرار نداشته باشد.
در ادامه آیکنهای دستگاه را بررسی می کنیم :
برای فشردن کلیدهای روی کنترل پنل فقط و فقط از انگشت استفاده کنید و ابزارهایی مانند چنگال، چاقو و یا... را بکار نبرید.
روشهای استفاده از دستگاه
حالت دستی :
هریک از پارامترهای چرخه پخت توسط کابر تعیین می شود (هیچ مقداری در آن ذخیره نشده و هربار باید مقادیر وارد شوند):
-زمان پخت یا دمای هسته
-دمای محفظه فر یا دلتا T
-CLIMA.Lux (درصد بخار ورودی به بخار رها شده در محفظهSTEAM.Plus- DRY.Plus )
-سرعت جریان هوا
حالت برنامهریزی شده :
-امکان ذخیره سازی 99 چرخه مختلف پخت با نام دلخواه (تا 25 کاراکتر) برای استفاده متوالی
-امکان استفاده برای عملکردهای خاص (شستشو، “COOL” و ...)
-امکان استفاده برای برنامههای پخت از پیش تعیین شده
با اتصال برق دستگاه، کنترل پنل بصورت خودکار روشن می شود.
هر چرخه پخت شامل 10 گام است:
گام 1: پیش گرمایش اولیه (فقط برای حالت برنامه ریزی شده)
گام 2...10: ایجاد 9 مرحله پخت با استفاده از پارامترهای مختلف پخت.
توجه: لازم نیست همه 9 مرحله تعریف شود، برای هر پخت به تعداد نیاز تعریف کنید. دستگاه از مراحل تعریف نشده عبور میکند.
بطور مثال:
ارسال نظر
کاربر گرامی، برای ثبت نظر خود روی دکمه روبرو کلیک کنید
ثبت نظر